Rahsia Jutawan Forex Malaysia

Rahsia jutawan menjana wang besar dengan urusniaga matawang asing atau foreign exchange.



Program affiliate tercanggih gerenti autobayar komisen 50% setiap hari.

Friday, August 11, 2006

Panduan Tutorial Buka Akaun e-Gold untuk newbies (bahagian 2)

Kita mulakan bagaimana untuk daftar akaun e-Gold percuma anda.


LANGKAH 1


Anda boleh buka akaun e-gold dengan klik pada hotlink ini


https://www.e-gold.com/newacct/newaccount.asp?cid=3483844


LANGKAH 2


Sesampai ke laman e-gold silih pilih "Create An Account" untuk membuka satu akaun baru dengan percuma



LANGKAH 3


Selepas itu klik "I AGREE" menandakan anda setuju dengan terma dan syarat e-Gold.


Jikalau anda mendapat error page lain, sila restart modem ADSL untuk mendapatkan IP lain ataupun tunggu dalam 10-15 minit.



LANGKAH 4


Masukkan semua data yang di minta e-Gold seperti gambarajah berikut.


Ada dua benda yang anda kena berjaga-jaga dan pastikan betul.


1. E-mail anda. Jangan tersalah masuk. Pasal e-Gold akan hantar nombor akaun e-Gold anda ke sana.


2. Pastikan anda simpan passphrase di tempat yang selamat dan jangan lupa! Susah kiranya anda hilang passphrase ini. e-Gold perlukan verifikasi melalui telefon dan faks untuk anda menukar passphrase baru.



LANGKAH 5


Tahniah! Akaun anda telah di daftar dengan selamat.

Jadi anda kenalah buka pulak akaun email anda.




LANGKAH 6


Nombor akaun e-Gold anda telah pun di e-mail kepada anda. Buka e-mail dan cari ayat seperti gambarajah sebelah.

Contohnya seperti dalam gambarajah.



SELESAI




Tahniah. Jadi sekarang anda mempunyai satu akaun e-Gold dimana anda boleh melakukan transaksi Internet seperti membeli eBook bestseller terhangat di pasaran sekarang ini.


Jika anda telah join program affiliate RahsiaForex, anda di nasihatkan dengan secepat mungkin kemaskini akaun anda. Ini kerana semua pembayaran komisyen affiliate di bayar secara otomatik kepada akaun e-Gold anda pada setiap detik jualan. Waktu pembeli confirm bayar e-Gold, RahsiaForex terus debit akaun anda. Kalau tak taruk, nanti jadi pending payment. Leceh pulak nak contact customer support.


Kenapa tak percaya ke? Betul, aku gerenti. Tak rugi apa-apa pun join program affiliate ni. Anda tak perlu keluarkan satu sen pun untuk beli barang masa join affiliate dan sampai bila-bila pun tak perlu bayar mereka. Rahsia Forex yang akan bayar anda setiap hari kalau promosi anda bagus. Link join affiliate tu kat bawah sekali ok.


Ok kita sambung di bahagian 3 untuk panduan bagaimana login ke akaun e-Gold.

Apa itu e-Gold? Panduan Basic e-Gold utk yg baru hendak belajar (bahagian 1)

Apa itu e-Gold? e-Gold adalah matawang elektronik yang berdaftar rasmi dan di terima di seluruh dunia dan dapat dijualbeli ataupun ditukarkan ke matawang negara sendiri. E-gold dapat ditukarkan menjadi Dollar, Ringgit, Rupiah, Poundsterling, Euro dan lain-lain dengan mudah.

Selain itu e-Gold merupakan satu media ataupun alat transaksi elektronik di internet yang amat mudah, selamat, cepat dan murah.

Mudah kerana tiada karenah birokrasi dan sebagainya, anda boleh membuat transaksi daripada rumah 24/7 dan sungguh senang di pelajari.

Selamat kerana laman web e-Gold menggunakan teknologi SSL(secure socket layer) 128 bit dan berbagai sekuriti lain seperti turing number, pass phrase, alat input SRK pencegah keylogger, pengesan perubahan IP dan berbagai lagi.

Cepat kerana anda boleh melakukan pemindahan wang secara cepat tanpa tunggu apa-apa proses lanjutan seperti proses bank wire transfer. Anda boleh beli / topup e-Gold daripada e-Gold exchangers dengan menggunakan electronik bank seperti maybank2u tanpa perlu keluar rumah ke moneychanger.

Murah kerana ia adalah transaksi kewangan yang mengenakan caj paling murah. Lebih murah daripada wire transfer, credit card, pay pal dan sebagainya.

Apa keuntungan memiliki egold? Selain melakukan proses pembelian barang daripada internet daripada negara lain, anda berkesempatan untuk terjun ke bidang bisnis di internet. Terdapat bermacam-macam jenis perniagaan atau peluang membuat duit di Internet seperti:-

1. Program affiliate

2. Skim MLM (multi level marketing)

3. Skim pelaburan

4. HYIP (High Yield Investment Program)

5. Pegiklanan (AdSense)

Tetapi rahsia perniagaan Internet terbaru yang saya temui adalah Forex trading. Ini di terangkan dengan lebih lanjut di dalam buku Rahsia Forex.

Bagaimana cara memiliki akaun egold?

Anda boleh membuka akaun egold secara PERCUMA. Saya akan bincangkan di blog bahagian 2 ok.

Beli buku Rahsia Forex sekarang! Rahsia yg di simpan ketat oleh bank dan institusi kewangan Malaysia. Anda boleh jadi kaya dengan serta merta!



Pertama kali dalam sejarah, sebuah buku dalam Bahasa Melayu menceritakan rahsia pasaran matawang asing ataupun FOREX. Buku ini memberi penerangan secara menyeluruh dan mudah di fahami oleh sesiapa pun, menjadikannya sesuai untuk bacaan orang ramai dan beginner.

Selama ini kita hanya menyertai skim MLM ataupun memperjudikan nasib wang modal kita dengan melaburkan kepada mana-mana syarikat ataupun orang persorangan dalam skim (High Yield Investment Program) HYIP.

Bagaimanakah mereka-mereka ini dapat memberi pulangan ataupun dividen yang tinggi sehingga 150% dan sebagainya. Sudah tentu penganjur skim-skim tersebut melaburnya di pasaran Forex. Anda perlu tahu yang mereka-mereka ini boleh menjana wang dengan segera tetapi masih memegang modal dan keuntungan anda selama tempoh matang dengan melaburkannya lagi. Jadi mungkin mereka telah membuat keuntungan melebihi 150% tetapi hanya memberi anda 150%. Pikirkan...

Selama ini Forex trading hanya boleh di sertai oleh bank-bank negara dan mereka yang mempunyai modal berjuta-juta ringgit. Tetapi sekarang ia boleh disertai dari rumah anda dengan modal yang kecil tanpa perlu berjumpa sesiapa untuk membuka akaun dan lain-lain.

Saya tidak boleh mendedahkan rahsia tersebut di sini. Anda perlu membaca buku Rahsia Forex untuk mengetahui kehebatan penangan forex trading ini.


Sesiapa sahaja
dengan menggunakan teknik-teknik yang di ceritakan dapat menjana beribu-ribu ringgit melalui pasaran Forex!

Anda tidak mahu tunggu lagi... percayalah!
Anda mesti membeli buku ini... baca... belajar dan laburkan wang anda sendiri.
Jangan memperjudikan masa depan anda.

Kalau anda belum ada akaun e-Gold sila baca panduan ini untuk buka akaun baru kerana:-

1. Forex trading dilakukan menggunakan e-Gold
2. Buku RahsiaForex hanya boleh di beli dengan e-Gold

Pergi ke sini untuk membeli eBook Rahsia Forex dengan segera!!!

Berita baik untuk pemilik website, blog dan forum

---- 100% Tiada RISIKO, Tiada Modal (RM0.00) ----

1. TIDAK PERLU MENCARI AHLI BARU
2. BUKAN MLM
3. BUKAN SKIM CEPAT KAYA
4. TIDAK PERLU BELI BARANG
5. TIDAK PERLU MEMBUAT SUMBANGAN
6. TIDAK PERLU JUMPA ORANG
7. 100% TIADA RISIKO
8. TIDAK MENYALAHI UNDANG-UNDANG

Anda akan memperolehi pendapatan hebat!!!
Lihat sahaja prestasi saya...

Hari pertama - RM100 (4 jualan eBook)
Hari kedua - RM200 (8 jualan eBook)
Hari ketiga - RM500 (20 jualan eBook)

Sungguh tak percaya!!! Tapi nyata dan benar!!!

Anda anda website, blog ataupun forum?
Jika tiada, anda boleh register banyak website, blog dan forum percuma di luar sana!

Sertai affiliate percuma di laman berikut sekarang juga!
http://rahsiaforex.com/affiliate/?i=riburinggit

ANDA TIDAK PERLU MEMBAYAR WALAU 1 SEN PUN SEMASA MENDAFTAR

Yang paling penting... TIADA HAD PENDAPATAN!!!

eBook Rahsia Forex senang untuk dijual!
Semua penggemar HYIP dan Forex trading hendak tahu...
Sungguh hangat di pasaran macam goreng pisang panas!
Anda cuma perlu mengiklan... dan mereka akan membeli!

Wednesday, August 09, 2006

Siti Nurhaliza nak kahwin dgn Datuk K Hujung Bulan ni...

Tentu ramai la kaum lelaki kat Malaysia ni frust tertongeng pasal Siti nak kahwin. Nak buat camne... dia punya pilihan hati.

Cam awek aku cete la... kalau dia kahwin org muda, habis duit dia kena cukur. Kalau dia kahwin org tua... bertambah lagi la kekayaan dia... beribu ribu lemon!

Tapi sure lepas ni abg si Siti tu berbulu la... pasal dia takleh join sama toll semua profit drpd bisnes Siti. Ye la selama ni sedap je masuk duit berjuta2... lepas ni kering kontang. Sure kurus balik la mamat tu. Nak buat camne, adik kesayangan dah jadi bini orang. Harta sepencarian takkan jatuh ke mana selain ke dalam rumah tangga sendiri... tak betul gitu?

So Ayie tu kena la start menyanyi balik ke? Lagi senang dia masuk program realiti 1 in the Million cam Dayang Nurfaezah. Menang dapat sejuta... kalau tak cukup sejuta... musim depan masuk lagi.... dan lagi... dan lagi...

Balik kat cerita siti nurhaliza ni... dia nak kahwin hujung bulan ni... dah gi kurus kahwin la tu kot. Si Datuk K tu kena gi sekali ke? Patut kena gi tu... pasal dulu dia kahwin mana ada perlu gi kursus.

Aku nak gelak pasal apa... dia kata majlis perkahwinan tu nak buat ala kadar je... cara sederhana. Yeah right! Sederhana my ass! Dah dia gi mintak duit sponsor merata-rata tu kejadah buat apa? Dulu masa konsert Siti Nurhaliza kat London tu boleh plak ko sponsor... ni majlis kahwin sendiri ko nak org sponsor plak. Banyak cantek muka ko!

Yang aku heran lagi... Siti Nurhaliza ni nak kahwin, dia punya famous tu keluar paper hari-hari... mengalahkan politician... front cover tu masa buat announcement. Siap ada live tv conference wa cakap lu. Aku budget sure lagi banyak org tengok tv masa tu drpd Pak Lah punya interview hari tu kat tv3.

Dah tu nanti lepas kahwin dia akan famous lagi ke? Cam Erra dgn Yusry tu lepas kahwin lagi menjadik-jadik. Lagi laku... cam Jessica Simpson dgn Nick Carter. Tapi dlm kes Siti ni... entah la. Tapi yg confirm Siti Nurhaliza memang dah hilang peratusan besar peminat drpd kaum wanita. Kenapa aku kata camtu?

Rata-rata ko gi mana la... tak kira kedai kopi ke... kat bas stand ke... semua org perempuan menyampah gila kat Siti Nurhaliza pasal dia....

1. Rampas suami orang
2. Kahwin lelaki tua

Ramai gila akak-akak dan cik adik kat luar tu berbulu beb... berbulu sakan dgn Siti Nurhaliza pasal benda ni.

Tapi apa komen aku?

Tuan punya badan... dia nak kahwin siapa... dia punya pasal la...

Tuesday, August 08, 2006

Klik sini untuk mengetahui RAHSIA SEGALA RAHSIA





Anda sudah bosan berkecimpung dalam dunia bisnes internet yang indah khabar daripada rupa?
Anda sudah berhabis beribu ringgit main autosurf, HYIP, skim pelaburan, skim piramid, etc.
Mari kita main forex...


Apa itu forex?

Foreign Exchange = Matawang Asing

- Lagi hebat dan selamat daripada main saham!!!
- Pulangan yang berlipat ganda berbanding ASB, Tabung Haji dan Akaun Simpanan Tetap!!!
- Halal daripada hukum syarak dan undang-undang!!!
- Anda sendiri yang menguruskan pelaburan anda!!!

Buat apa anda join skim-skim pelaburan HYIP?
Buat apa anda meletakkan nasib wang ringgit anda di tangan orang lain?

Untung nasib anda di tangan sendiri!!!

Mari ketahui rahsia forex... rahsia urusniaga matawang asing.
Baca saja buku ini dan anda dapat berniaga forex dengan sekelip mata!!!
Caya jangan tak caya!!! Buku pertama mengenai FOREX dalam BAHASA MELAYU






Semua orang akan cuba mengcungkil rahsia forex daripada anda!!!
Semua orang akan iri hati dengan kejayaan anda!!!

Bukan sekadar menjana duit tambahan, tetapi inilah lubuk segala ibu duit!!!
Forex adalah rahsia terbaru internet yang tidak disangka-sangka!!!

Sila klik hotlink dibawah untuk mendapatkan maklumat

http://rahsiaforex.com/affiliate/?i=riburinggit



Bukan itu sahaja... anda berpeluang menyertai secara percuma program affiliate paling hebat di Malaysia...

  • anda boleh menjana duit dengan sistem Affiliate mudah!!!
  • join dengan percuma, tak perlu membeli apa-apa barang!!!
  • untuk setiap jualan anda akan diberi 50% komisen dari harga jualan.
  • semua komisen akan dibayar terus ke akaun e-Gold anda secara otomatik apabila ada jualan melalui sistem AutoBayar
  • tidak perlu tunggu payout commision day lagi!!!